Tepsiben sült harcsa és süllő

Ha csípkelődni szeretnék azt mondanám: kiváló alapanyagból könnyű finomat készíteni, hiszen ezt az ínycsiklandozóan kinéző kaját nem én követtem el, hanem az öcsém.

A harcsa- és a süllőfiléket előre besózta, színes durvára darált borssal ízesítette. A tepsi aljára szalonna csíkokat tett, ráhelyezte a karikára vágott, enyhén besózott burgonyát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A krumpliágyra ráfektette a halszeleteket,  azokra  pedig hagymakarikákat rakott.

Fólia alatt sütötte kb. 50 percet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fél liter tejfölbe belenyomott öt gerezd fokhagymát és ráborította a halra. Immáron fólia nélkül visszadugta a sütőbe még negyed órára.

 

 

 

Az egészet beborította reszelt sajttal, és azt jól rásütötte.

 

 

 

 

  

És így tálalta:                                                                      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Köszönöm öcsém, lehet kénytelen leszek felfüggeszteni a diétát.