Kacsasült
A kiskacsákból nagy kacsák lettek, a nagy kacsák pedig - ilyen az élet - kacsasültként végrzték. Lassú tűzön, először fedő alatt, aztán a saját zsírjában lassan pároltam a húst. A végén kicsit megpirítottam.
A kiskacsákból nagy kacsák lettek, a nagy kacsák pedig - ilyen az élet - kacsasültként végrzték. Lassú tűzön, először fedő alatt, aztán a saját zsírjában lassan pároltam a húst. A végén kicsit megpirítottam.
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal