Augusztus

Bejegyzés alcíme...

Meleg volt a nyár, de nem csak e miatt készült ilyen kevés poszt, - egyszerűen halas témában kevés dolog történt velem mostanában. Azt szerencsére nem mondhatom, hogy víz közelébe sem kerültem, de sajnos halat nem sokat láttam.

 Volt egy kis horgászat faterommal a Baracskaiban (Duna-öböl Bezdánnál), a hírek komoly pontyfogási lehetőséggel kecsegtettek, - mi csak kárászt, keszeget zsákmányoltunk, igaz azt bőségesen. Sajnos csak pár fotó készült:

DSC03444.JPG

DSC03441.JPG

 Aztán volt még nyaralás itt-ott, strandolás, vitorlázás.... és hőség. 

A csónak is vízre került (igaz nem egyszerűen) a poroszlói kikötőben, és volt egy kis csónaktúra is Poroszló - Kis-Tisza - Tisza - ebéd a Fehér Amúrban - VI-os öblítő - Szilas-fok  - Kis-Tisza - Poroszló útvonalon.  Az egyik legmelegebb napot fogtuk ki, de a túra megint gyönyörű volt. Íme pár fotó:

DSC03454.JPG

DSC03462.JPG

DSC03469.JPG

DSC03470.JPG

A tározótérben - csupán a dobás öröméért - természetesen dobtam párat a fickándozó balinok közé, és mintha lett is volna egy odanyúlásom, de a kezem nem sikerült behalnyálkáznom.

A Dunában is megcsappant a víz, a kőruganyok meghorgászhatóak, de sajnos halat nem adnak. Az érdi kövek a nyomokból ítélve eléggé látogatottak, az esti szürkületi órákban nem volt semmi mozgás rajtuk, hajnali pecához meg   - ami talán eredményesebb lenne -  bevallom lusta voltam.

DSC03480.JPG

DSC03482.JPG

Címkék: Címkék