A feeder botos horgászat

A horgászok körében mind népszerűbbek a finomszerelékes technikák, ezek közül is egyre nagyobb tábora van  a feeder botos horgászoknak.
Szerencsés vagyok mert két kiváló feeder szakértőt is ismerek, mindkettő a Matula Team Keszthely tagja: egyikük az öcsém Csaba,  (inkognitóban ő a parton lévő csajok balatoni fogas fogatója)
csaba_o.jpg
a másikuk pedig  Tomi barátom, -  akiről WT is elimerően szólt - (egy győzelme után vele készült beszélgetés itt meghallgatható).
aa35.JPG
Nos, ez a két kiváló horgász elhatározta, hogy megosztja az érdeklődőkkel a feeder technikában szerzett tapasztalatait. 


MEGHÍVÓ  az I. Matula feeder fórumra

Tisztelettel meghívjuk Önöket 2013. január 26. – án, 16:00 - tól megrendezésre kerülő rendezvényünkre!


Helyszín : Matula Horgászüzlet 
Keszthely Bercsényi u 1/D


A Matula Feeder fórum megrendezésével egy olyan rendezvény sorozatot szeretnénk útjára indítani ahol az érdeklődők napjaink egyik legnépszerűbb horgász módszerének rejtelmeiről tudhatnak meg sok mindent. A rendezvény sorozat keretein belül bemutatásra kerülnek többek között a pontyozás, a keszegezés, vagy éppen a versenyhorgászat módszerei, illetve praktikái. Az előadásokat Horváth Csaba és Zsittnyán Tamás a Matula Team Keszthely versenyhorgászai tartják, akikkel az előadások során lehetőség lesz a témákkal kapcsolatos kérdések felvetésére, megvitatására is.


Az első fórum témái: - A feeder botos horgászatról általánosságban
(válfajai, eszközigényei, végszerelékek, csalik, etetőanyagok, stb.)


A fórumon való részvétel ingyenes, minden érdeklődőt szertettel várunk!


Baráti üdvözlettel:

Horváth Csaba és Zsittnyán Tamás
Matula Team Keszthely

109.JPG