Töltött süllő

A kissebbik süllőt épp olyan 'tepsis' méretnek gondoltam, el is készült gyorsan a haditerv. Fél kiló darálthúst bekevertem a kolbász recept alapján és a  megtisztított süllő hasüregébe töltöttem. A halat kívülről enyhén besóztam.

A zsírral kikent tepsi alját megszórtam szeletelt krumplival és répadarabokkal, erre helyeztem a hasra fordított halat. A tepsibe még tettem két csirke felsőcombot is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fólia alatt 180 fokon sült egy jó fél órát, azután fólia nélkül is még vagy húsz percet.

 

 

Kész...

 

Bevallom: a kész kaját nem szeretem fotózni. Nincs türelmem hozzá, nincs kedvem a fotó kedvéért tálalni, beállítást keresni, evőeszközt tologatni. Ilyenkor csak ennék, egyszerű éhes halandó lennék.