HTML

Halas és halatlan történetek

Régi és friss halas-halatlan, hálás-hálátlan, igaz és 'becsszóra igaz', megtörtént és 'akár meg is történhetett volna'

Friss topikok

  • hzizi: Sajnos tényleg kevés időt tudok vízparton tölteni, de engedélyem van, sőt egyi... (2017.09.04. 11:17) Újra Tisza-tó
  • Novi1: szia zizi :) frissíteni kellene ezt a blogot ;) valahogy hiányzik az új törté... (2016.09.08. 11:41) Csíptetett ponty
  • Paduc: Örülök, hogy megindult a blogban az állóvíz. Nagyon profi a külmotoron láthat... (2015.01.01. 18:39) Karácsony előtti dunai peca
  • aamen: hejj arról milyen szép posztot írhatnál, hogy két nappal később visszamenve, u... (2014.12.16. 20:32) Tisza-tavi csukázás
  • Paduc: Welcome on board :) (2014.11.05. 20:40) A Tisza-tó téli vízszintje 2014.

Bejegyzések

Konzerv hal

2012.01.09. 11:22 hzizi

Egyik este kezembe akadt két szardínia konzerv, pár perc alatt össze is dobtam a vacsorát. Felkockáztam két közepes fej vöröshagymát, mellé öntöttem a szardíniákat, tettem bele két nagy kanál tejfölt és jól összekevertem.

A halak paradicsomos szószban voltak, csak kevés csípős kecsapot tettem a masszához, picit sóztam, borsoztam, pár csepp citromlét facsartam bele.

Ropogós, meleg pirítóssal isteni finom volt.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

http://halesmas.blog.hu/api/trackback/id/tr123531000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

hillaby · http://twitter.com/hillaby 2012.01.10. 15:55:28

sokszor engem is csak a konzervhalak segítenek ki. Én is hagymával szoktam enni őket, csak általában csalamádét is teszek mellé. A csípős is stimmel, a kenyér is.

Bogyo_bacsi · http://pecazas.blog.hu 2012.01.11. 10:26:54

Ezt hol fogtad? :D
Üdv.

Tom
pecazas.blog.hu

gatsy 2012.01.12. 09:43:05

Az én receptem konzervhalra:

1 doboz makréla
1 evőkanál vaj
só, bors, 1/2 citrom leve, szójaszósz, erős paprika
tárkony/kakukkfű/zsálya
+ az épp otthon található zöldségek finomra vágva

gatsy 2012.01.16. 10:34:04

@gatsy: Ja, este meg is csináltam:)

hajdul (törölt) · http://hajdulaszlo.wordpress.com/ 2012.01.19. 22:00:54

Én a halat a lehető legnatúrabb formájában szeretm (keszeg sütve stb.) Ha már feldolgozott (olajos, ruszli, paradicsomos) akkor úgy natúr kikanalazva a dobozból. Még kenyér sem kell hozzá.