HTML

Halas és halatlan történetek

Régi és friss halas-halatlan, hálás-hálátlan, igaz és 'becsszóra igaz', megtörtént és 'akár meg is történhetett volna'

Friss topikok

  • hzizi: Sajnos tényleg kevés időt tudok vízparton tölteni, de engedélyem van, sőt egyi... (2017.09.04. 11:17) Újra Tisza-tó
  • Novi1: szia zizi :) frissíteni kellene ezt a blogot ;) valahogy hiányzik az új törté... (2016.09.08. 11:41) Csíptetett ponty
  • Paduc: Örülök, hogy megindult a blogban az állóvíz. Nagyon profi a külmotoron láthat... (2015.01.01. 18:39) Karácsony előtti dunai peca
  • aamen: hejj arról milyen szép posztot írhatnál, hogy két nappal később visszamenve, u... (2014.12.16. 20:32) Tisza-tavi csukázás
  • Paduc: Welcome on board :) (2014.11.05. 20:40) A Tisza-tó téli vízszintje 2014.

Bejegyzések

Készül

2011.10.12. 09:10 hzizi

Köztudott, hogy a pálinka milyenségét a gyümölcscefre minősége nagyban befolyásolja. Fateromnál készül a körtepálinka cefre. Fater mindent akkurátusan készít, nála nincs 'pufimunka'. A gyümölcscefrébe csak egészséges gyümölcs kerülhet, a rossz részeket kivágja, aztán az egészségeset ledarálja.

 

 

 

 

 

 

 

 

A szilva...

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

http://halesmas.blog.hu/api/trackback/id/tr163285264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

aamen 2011.10.12. 13:10:53

a szilva igen finom volt:-)

hzizi · http://halesmas.blog.hu/ 2011.10.12. 13:29:28

@aamen: örömmel hallom, átadom a Faternak. A barack is igen jól sikerült, reméljük a körte is iható lesz... :-)