HTML

Halas és halatlan történetek

Régi és friss halas-halatlan, hálás-hálátlan, igaz és 'becsszóra igaz', megtörtént és 'akár meg is történhetett volna'

Friss topikok

  • hzizi: Sajnos tényleg kevés időt tudok vízparton tölteni, de engedélyem van, sőt egyi... (2017.09.04. 11:17) Újra Tisza-tó
  • Novi1: szia zizi :) frissíteni kellene ezt a blogot ;) valahogy hiányzik az új törté... (2016.09.08. 11:41) Csíptetett ponty
  • Paduc: Örülök, hogy megindult a blogban az állóvíz. Nagyon profi a külmotoron láthat... (2015.01.01. 18:39) Karácsony előtti dunai peca
  • aamen: hejj arról milyen szép posztot írhatnál, hogy két nappal később visszamenve, u... (2014.12.16. 20:32) Tisza-tavi csukázás
  • Paduc: Welcome on board :) (2014.11.05. 20:40) A Tisza-tó téli vízszintje 2014.

Bejegyzések

Kocsonya

2010.12.02. 08:39 hzizi

Öcsém kocsonyát főzött. A húsokat jól besózta, két napi sóban állás után lemosta őket, majd lassú tűzön főzte. Hagymával, fokhagymával, szemes borssal.

 

Ahogyan azt kell lehabozta.

 

A megfőtt húsokat tálcára szedte, majd tányérokba tette.

 Az előtér elég hidegnek bizonyult a kocsonyásodáshoz.

 

Megdermedt.

 

Aki evett belőle dícsérte.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

http://halesmas.blog.hu/api/trackback/id/tr612486051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Zuzuka 2010.12.03. 09:22:48

megőrülök! ez kegyetlenkedés.

irkafirka 2010.12.04. 19:59:09

neméééér, már listát írunk így is, hogy milyen otthoni kaják nincsenek itt... :-S

Zuzuka 2010.12.14. 10:51:57

be vagyok sózva :)

Zuzuka 2010.12.18. 08:13:55

új szokásom lett ez a besózás, mert jóóóó!
szétosztottam... finom volt!