Ez a számláló a poszt nézettségét mutatja. Mindenképp olvasd el ezt a posztot a részletekért.

HTML

Halas és halatlan történetek

Régi és friss halas-halatlan, hálás-hálátlan, igaz és 'becsszóra igaz', megtörtént és 'akár meg is történhetett volna'

Hirdetés

Friss topikok

Bejegyzések

Blogajánló

Tárcsás sülthal

2010.08.09. 08:55 hzizi

Törpeharcsa és rántottponty.

 

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

http://halesmas.blog.hu/api/trackback/id/tr172192954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben.

AzHofi 2010.08.09. 11:02:33

Honnan lehetne tárcsát szerválni?

Novi1 2010.08.09. 20:35:57

Zizi; monygyák ;o), hogy a keményfa füstje jobb ízt ad az éteknek, mint a gáz...
>;-))

gatsy 2010.08.11. 09:19:05

@AzHofi: szólsz az öcsédnek és csinál:) (ja nem az az én öcsém:)

Na, az enyémet úgy is fel kell avatni vmikor! Ez jó lesz!

Hzizi, simán paprikás liszt, zsír, oszt uccu?

hzizi · http://halesmas.blog.hu/ 2010.08.11. 09:37:35

@AzHofi: Piacokon, bográcsosoknál már készen lehet kapni, amúgy meg mezőgazdászoknál gondolom.
@Novi1: én nem használok gázt, most puhafa volt a tüzelőanyag.
@gatsy: ez most sima liszt volt (amúgy borssal fűszerezett lisztben is szoktuk, főleg a keszeget), és igen: házi disznózsír - de olajban is ugyanúgy megsül

Novi1 2010.08.12. 10:45:26

@hzizi: ezexerint a bal felső sarokban lévő tárcsafület néztem gázcsőnek...

Dr. Schwanzkopf Rudolf 2010.09.22. 20:38:13

Atyáááám, ezt bűn legalább egy negyedkiló fokhagyma nélkül megenni. :)