HTML

Halas és halatlan történetek

Régi és friss halas-halatlan, hálás-hálátlan, igaz és 'becsszóra igaz', megtörtént és 'akár meg is történhetett volna'

Friss topikok

  • hzizi: Sajnos tényleg kevés időt tudok vízparton tölteni, de engedélyem van, sőt egyi... (2017.09.04. 11:17) Újra Tisza-tó
  • Novi1: szia zizi :) frissíteni kellene ezt a blogot ;) valahogy hiányzik az új törté... (2016.09.08. 11:41) Csíptetett ponty
  • Paduc: Örülök, hogy megindult a blogban az állóvíz. Nagyon profi a külmotoron láthat... (2015.01.01. 18:39) Karácsony előtti dunai peca
  • aamen: hejj arról milyen szép posztot írhatnál, hogy két nappal később visszamenve, u... (2014.12.16. 20:32) Tisza-tavi csukázás
  • Paduc: Welcome on board :) (2014.11.05. 20:40) A Tisza-tó téli vízszintje 2014.

Bejegyzések

Sült pontypatkó

2010.06.30. 10:32 hzizi

Csak lisztbe forgattam, mustáros-gombás mártást készítettem mellé. Finom volt.

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

http://halesmas.blog.hu/api/trackback/id/tr992115397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Zuzuka 2010.06.30. 19:42:46

én is, legalább háromszor szednék!:)

AzHofi 2010.06.30. 21:50:55

Olajban vagy zsírban szoktál sütni?

AzHofi 2010.06.30. 22:20:59

Hm, eltűnt az előző kérdésem. Olajban vagy zsírban szoktál sütni?

AzHofi 2010.06.30. 22:23:06

Na most meg megjelent. A technika ördöge sem alszik sohasem. <gicicus.freeblog.hu/files/k%C3%A9pek/%C3%B6rd%C3%B6g5.jpg>