HTML

Halas és halatlan történetek

Régi és friss halas-halatlan, hálás-hálátlan, igaz és 'becsszóra igaz', megtörtént és 'akár meg is történhetett volna'

Friss topikok

  • hzizi: Sajnos tényleg kevés időt tudok vízparton tölteni, de engedélyem van, sőt egyi... (2017.09.04. 11:17) Újra Tisza-tó
  • Novi1: szia zizi :) frissíteni kellene ezt a blogot ;) valahogy hiányzik az új törté... (2016.09.08. 11:41) Csíptetett ponty
  • Paduc: Örülök, hogy megindult a blogban az állóvíz. Nagyon profi a külmotoron láthat... (2015.01.01. 18:39) Karácsony előtti dunai peca
  • aamen: hejj arról milyen szép posztot írhatnál, hogy két nappal később visszamenve, u... (2014.12.16. 20:32) Tisza-tavi csukázás
  • Paduc: Welcome on board :) (2014.11.05. 20:40) A Tisza-tó téli vízszintje 2014.

Bejegyzések

Kárász sütve

2010.06.17. 12:00 hzizi

A kárászokat ecetes sós lében pácoltam 2 órát hűtőszekrényben, lecsepegtettem őket és bő olajban kisütöttem.

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

http://halesmas.blog.hu/api/trackback/id/tr332088651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.06.17. 12:41:54

Ez most se nem szép, se nem vonzó. Ecetes hal??? Brrr.
Azért gondolom Neked jó volt... ;)

Novi1 2010.06.17. 13:38:55

@Enchantée: hááát tényleg nem egy Nicole Kidman ;-)) /bár a szemében látok valami hasonlóságot/
a 'zecet meg a halcsontok miatt vala, az étek ízén /vagy bigyón :o))/ nem érezhető...

aamen 2010.06.17. 16:27:00

latod ha hazavitted volna hetfon a devereket most ehettel volna valami jot is...

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.06.17. 19:29:57

@Novi1: Most, hogy így mondod, tényleg a szeme, de csakis az a savókék szeme hasonlít. ;)
Bár ha választani kéne, akkor már inkább ez a kárász, ezen több a hús...
És két óra pác elegendő, hogy a csontok elporladjanak (mármint gondolom azért kell az ecet, hogy szétmarja)? De gyors folyamat ez...

Én a finnyás nyelvemmel tutira érezném az ecetet. Mint ahogy az édesítőszert is a cukor helyett kapásból kiérzem. Hogy itteni kollégák is értsék a lényeget: alkoholmentes sörnek csak a neve az, az íze már nem. Bár én egyiket sem próbáltam (mármint sört), de mondják... :)))

Zuzuka 2010.06.17. 19:38:01

mért nem alszol és pihengetsz? mézestea, sok fokhagyma, és amit az orvos mondott. vagy doktornő?:)

mirko vosátka · http://vosatka.blog.hu 2010.06.17. 21:06:52

egy kérdés: tiszta ecetbe rakod? vagy hígitod vízzel?

Novi1 2010.06.17. 22:27:47

@mirko vosátka: tiszta ecetbe, mert kimosta elötte vízzel ;o)), sós vízzel... /sorry/
"ecetes sós lében pácoltam"
Minden pác egyik összetevője a víz.
>;-))

AzHofi 2010.06.17. 22:46:58

@Novi1: kivéve az olajos pácokat. Majd holnap személyesen is lerajzolom Gárdonyban :-)

Novi1 2010.06.18. 18:07:28

off
@AzHofi: mire odaérek, addigra te már nem ilyeneket /inkább eü kereszteket/ rajzolsz :-))
on