HTML

Halas és halatlan történetek

Régi és friss halas-halatlan, hálás-hálátlan, igaz és 'becsszóra igaz', megtörtént és 'akár meg is történhetett volna'

Friss topikok

  • hzizi: Sajnos tényleg kevés időt tudok vízparton tölteni, de engedélyem van, sőt egyi... (2017.09.04. 11:17) Újra Tisza-tó
  • Novi1: szia zizi :) frissíteni kellene ezt a blogot ;) valahogy hiányzik az új törté... (2016.09.08. 11:41) Csíptetett ponty
  • Paduc: Örülök, hogy megindult a blogban az állóvíz. Nagyon profi a külmotoron láthat... (2015.01.01. 18:39) Karácsony előtti dunai peca
  • aamen: hejj arról milyen szép posztot írhatnál, hogy két nappal később visszamenve, u... (2014.12.16. 20:32) Tisza-tavi csukázás
  • Paduc: Welcome on board :) (2014.11.05. 20:40) A Tisza-tó téli vízszintje 2014.

Bejegyzések

Füstölt tarja

2010.05.08. 18:06 hzizi

Idén nem szárítottam / füstöltem sonkát, csak csülköt, oldalast, malacfejet, körmöt: szóval kissebb húsokat. Vettem egy komolyabb tarját is és azt is lesóztam.  A húsok most csak tíz napig álltak a sólében, lemostam őket, leszárítottam és rögtön mentek a füstre.

A tarját félbehajtottam és, hogy legyen rajta valami fogás jól összekötöztem spárgával. Olyan lett mint egy bébi kötözött sonka. Az íze meg tuti, mint a legfinomabb sonka.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

http://halesmas.blog.hu/api/trackback/id/tr241981715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Zuzuka 2010.05.10. 17:23:37

Óóóóó, egyszer még fogok ilyet enni!:))