HTML

Halas és halatlan történetek

Régi és friss halas-halatlan, hálás-hálátlan, igaz és 'becsszóra igaz', megtörtént és 'akár meg is történhetett volna'

Friss topikok

  • hzizi: Sajnos tényleg kevés időt tudok vízparton tölteni, de engedélyem van, sőt egyi... (2017.09.04. 11:17) Újra Tisza-tó
  • Novi1: szia zizi :) frissíteni kellene ezt a blogot ;) valahogy hiányzik az új törté... (2016.09.08. 11:41) Csíptetett ponty
  • Paduc: Örülök, hogy megindult a blogban az állóvíz. Nagyon profi a külmotoron láthat... (2015.01.01. 18:39) Karácsony előtti dunai peca
  • aamen: hejj arról milyen szép posztot írhatnál, hogy két nappal később visszamenve, u... (2014.12.16. 20:32) Tisza-tavi csukázás
  • Paduc: Welcome on board :) (2014.11.05. 20:40) A Tisza-tó téli vízszintje 2014.

Bejegyzések

Süllő hagymás burgonyával

2010.03.31. 06:35 hzizi

Formás süllőfilé - legyen sütve, mustárosan! Mellé készült tyúkzsíron pirított lilahagymás törtkrumpli, hozzá fokhagymás tejföl, zöldhagyma. Jófajta hárslevelűt kínáltam mellé.

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

http://halesmas.blog.hu/api/trackback/id/tr321880311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.03.31. 11:39:10

Direkt ebéd előtt???? :))))))
Nem egy randikaja, bár ha mindkét fél eszik belőle, akkor semmi gond. ;)
Nyami-nyami...

AzHofi 2010.03.31. 12:22:03

Ez a mustáros sütés nem torzítja el a süllő aromáját?

hzizi · http://halesmas.blog.hu/ 2010.03.31. 12:39:52

@Enchantée: könnyed vacsora :-)

@AzHofi: a mustár egy finom kéregként sül rá, a hús ugyanolyan finom marad.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.03.31. 12:59:20

@hzizi: Értem én, kérem, de ebédidő előtt beposztolni??? ;)
Vagy szereted, ha Téged olvasva mindenki nyáladzik vagy szalad kaját keresni? :)))) Ez egy hízlaló blog... :)))

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.04.01. 09:00:02

Huh, tényleg, jó kis zöldhagyma! De szeretem!

Harmati András 2010.04.01. 17:57:41

holnap Ghanaból jön vendégünk és pont süllőt akartam csinálni. Égen-földön nem kaptam...

Zuzuka 2010.04.01. 19:54:47

hű, ez nagyon nyami!!!
régen ettem ilyen finom halat! és ki tudja mikor fogok...:)

Opaky 2010.04.01. 22:21:03

Szép fotó és a konyhamester alkotása sem akármi...

Bátortalan kérdés: újhagyma, lilahagyma illik ehhez a fejedelmi étekhez?

Szerintem elnyomja a süllő ízét és még a hárslevelűt is lekaratéjozza :)

tutibi 2010.04.15. 21:18:36

Ezt a mustáros süllűt ki fogom próbálni, mert már tényleg meg kell enni a tavalyiakat, közeleg az új szezon!
Szerintem meg a randi nem ezen múlik, ha együtt egy ilyen vacsit elfogyasztotok :-))