HTML

Halas és halatlan történetek

Régi és friss halas-halatlan, hálás-hálátlan, igaz és 'becsszóra igaz', megtörtént és 'akár meg is történhetett volna'

Friss topikok

  • hzizi: Sajnos tényleg kevés időt tudok vízparton tölteni, de engedélyem van, sőt egyi... (2017.09.04. 11:17) Újra Tisza-tó
  • Novi1: szia zizi :) frissíteni kellene ezt a blogot ;) valahogy hiányzik az új törté... (2016.09.08. 11:41) Csíptetett ponty
  • Paduc: Örülök, hogy megindult a blogban az állóvíz. Nagyon profi a külmotoron láthat... (2015.01.01. 18:39) Karácsony előtti dunai peca
  • aamen: hejj arról milyen szép posztot írhatnál, hogy két nappal később visszamenve, u... (2014.12.16. 20:32) Tisza-tavi csukázás
  • Paduc: Welcome on board :) (2014.11.05. 20:40) A Tisza-tó téli vízszintje 2014.

Bejegyzések

Kolbászzsíron sült tojás

2010.01.26. 07:33 hzizi

A tojásrántottát szokták a legegyszerűbb meleg ételnek titulálni, friss kolbászt 'köveszteni' sem ördöngösség. Öcsémék is töltöttek kolbászt, kaptunk kóstolót.

 

 

 

 

 

 

 

28 komment

A bejegyzés trackback címe:

http://halesmas.blog.hu/api/trackback/id/tr721700246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.01.26. 09:01:21

Te direkt cukkolod az embert már korán reggel az ilyen képekkel???????? :DDDD
Legközelebb hangosfilmet kérek a készítés menetéről, szaftos részletekkel és pikáns történetekkel spékelve! ;)

LegjobbVagyok · http://legjobbvagyok.hu 2010.01.26. 09:14:41

Ehhez kell egy egész doboz vecsési káposzta:)))

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.01.26. 09:15:54

Ez a mai reggelid volt?:-) Fincsi-fincsi. Mi szalonnát szoktunk tenni a rántottába, azzal is szeretjük.

Nyica · http://klikkmoney.blog.hu 2010.01.26. 09:50:08

Ez így korán reggel éhgyomorra kínzás! :-)

Krajcs · http://uralicowboy.blog.hu 2010.01.26. 09:54:34

Francba! Itthon meg nincs kaja :/

Hozzátok ide!!

Muster Mark 2010.01.26. 10:20:56

Én fel nem foghatom, hogy miért nem lehet a tojást rendesen megsütni! Hát a sárgája még tök nyers, nem látjátok? Undorító!

Arról nem is szólva, hogy ha még a sárgája sem sült meg, a kolbász maga valószínűleg föl sem melegedett, nemhogy meg is sült volna!

Ne haragudjatok, de ez a kép csak első látásra íncsiklandó, másodjára már undorító! Ha kapnék egy ilyen kaját, első dolgom lenne visszatenni a sütőbe vagy a mikróba!

Muster Mark 2010.01.26. 10:21:39

Én fel nem foghatom, hogy miért nem lehet a tojást rendesen megsütni! Hát a sárgája még tök nyers, nem látjátok? Brrr!

Arról nem is szólva, hogy ha még a sárgája sem sült meg, a kolbász maga valószínűleg föl sem melegedett, nemhogy meg is sült volna!

Ne haragudjatok, de ez a kép csak első látásra íncsiklandó, másodjára már... hát... a gyomrom forog tőle! Ha kapnék egy ilyen kaját, első dolgom lenne visszatenni a sütőbe vagy a mikróba!

Szódás Lova 2010.01.26. 10:21:58

Követelem a szerző azonnali virtuális meglincselésést, kötözzük egy darab csécsi hasaalja-szalonnához és vessük be egy kondér abalébe!

:DDDDDD

hzizi · http://halesmas.blog.hu/ 2010.01.26. 10:34:38

nem mindenki egyformán szereti a sült tojást, van aki agyonrasüti, tök szárazra, van aki csak simán szárazra, van aki picit folyósan, én meg így, hogy a fehérje megsült, a sárgája meg lágy/tükör tojás-szerűen folyós. nekem az agyonsült a Brrr.
A kolbász előbb lett megsütve ugyan abban a serpenyőben, csak a fotó kedvéért lett a tojáshoz téve.
Amúgy meg úgy eszed a sültkolbászt meg a sülttojást ahogy neked tetszik. Én meg így.

rádió 2010.01.26. 10:35:48

Minek az a káposzta ,azt csak a töltötthöz használjuk sok kolbász és sült szalonna kisérettel valami jó barack pálesszel a fenti az igy jó csak a finnyás német gyomruak nem lelkesednek érzte

rádió 2010.01.26. 10:37:50

Az igazi csécsi az tokából készül jó fokhagymásan

kókuszoscsemege · http://kuktakukac.blog.hu 2010.01.26. 10:46:06

tejóisten de jól néz ki! :) Egy nagy szelet friss házi kenyérrel kérem szépen! :D

temy 2010.01.26. 10:51:45

ááááááá...nagyon jól néz ki

hgfoto · http://hgfoto.hu/ 2010.01.26. 10:57:10

Folyósan az igazi !
Nyálcsorgató a fotó !!!!!!

mizie 2010.01.26. 11:24:40

Naja, ezt rendesen bepofáznám. Mondjuk hozzá ennék retket, újhagymát, paprikát és uborkát.

Igaz aznap már túl sokszor nem ülnék asztalhoz :)

mizie 2010.01.26. 11:25:49

És a legfontosabb hogy TERMÉSZETESEN folyósan KELL
megcsinálni a tojást!

gezabá (törölt) 2010.01.26. 11:27:41

ááááá. még jó, hogy hoztam ebédre egy kis gombás rántottát, maradék pörköltből. most itt fetrengenek a szék alatt. még jó, hogy az ebédídő is közel. be kéne vezetni a vizuális abuzus fogalmát. és büntetni, bár akkor kevesebb ilyen blog lenne :).

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2010.01.26. 11:46:27

én sem szeretem az átsütött tojást. szerintem az olyan mint a fűrészpor, semmi íze...
ez viszont baromi guszta!:)

Öreg Sam 2010.01.26. 11:55:07

Tojásárgáját csakis félnyersen,tükörtojás szerüen.
Mifelénk ökörszemnek is becézik. :))

Pista bá 2010.01.26. 11:55:59

A tojás sárgája legyen folyós. Pont.

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.01.26. 12:00:31

@Muster Mark: Én szeretem a tojást kicsit folyósan, félig nyersen, de egyet értek veled. Ezen a képen szinte teljesen nyers a sárgája. Biztos, hogy nem enném meg, bár ízlések és pofonok. Valaki erre esküszik :)

borovi 2010.01.26. 12:08:02

@Muster Mark: Ha figyelmesen nézted volna meg a fotókat, láthattad volna a félbe vágott kolbászos képen, hogy biza rendesen meg van sütve az a kolbász. A tojás állagáról meg felesleges vitát nyitni. Ki így, ki úgy szereti.

mxplanet 2010.01.26. 12:35:01

akurvaistenit dejól néz ki:(
ez hiányzik nekem angolhonban..a jó husok

Zuzuka 2010.01.26. 14:10:07

finom lehetett! az elején kicsit sok a zsír, de csak így ebéd után tűnt fel, a végin pedig pont jó. van aki puhán szereti, van aki keményen, ez ilyen.

vagyok, aki vagyok... 2010.01.26. 17:04:46

ó jaj! hogyan fogok most nem vacsorázni :(

hihetetlen, ahogy a képek alapján beindul a nyálelválasztás. és úgy lát om, ezzel nemvagyok egyedül. valószínűleg éppenazért, mert ezt az ízt jól ismerjük és szeretjük :D

czinezine 2010.01.27. 16:45:59

Lehet finom, de ez nagyon gázul néz ki!