HTML

Halas és halatlan történetek

Régi és friss halas-halatlan, hálás-hálátlan, igaz és 'becsszóra igaz', megtörtént és 'akár meg is történhetett volna'

Friss topikok

  • hzizi: Sajnos tényleg kevés időt tudok vízparton tölteni, de engedélyem van, sőt egyi... (2017.09.04. 11:17) Újra Tisza-tó
  • Novi1: szia zizi :) frissíteni kellene ezt a blogot ;) valahogy hiányzik az új törté... (2016.09.08. 11:41) Csíptetett ponty
  • Paduc: Örülök, hogy megindult a blogban az állóvíz. Nagyon profi a külmotoron láthat... (2015.01.01. 18:39) Karácsony előtti dunai peca
  • aamen: hejj arról milyen szép posztot írhatnál, hogy két nappal később visszamenve, u... (2014.12.16. 20:32) Tisza-tavi csukázás
  • Paduc: Welcome on board :) (2014.11.05. 20:40) A Tisza-tó téli vízszintje 2014.

Bejegyzések

Kolbászhússal töltött keszeg

2009.11.18. 07:31 hzizi

Rácpontyot nem szoktam készíteni, de most volt egy jó kilósforma keszegem,  gondoltam megtöltöm friss kolbászhússal, el nem ronthatja. A keszeg hátát beirdaltam, kicsit be lett sózva és ment bele a kolbászhús minden laca-faca nélkül.

A tepsibe alulra került egy sor karikára szelt krumpli, a keszeg, és a frissen készült kolbász.  A hal húsa épphogycsak egy picit összeszedte a kolbászzsírt, teljesen megtartotta halas jellegét, de kapott egy kis szaftosságot.

Sajnos a gép hidegről melegbe érve bepárásodott, így csak ezt az egy képet sikerült lőnöm róla. Mire a gép használható lett elfogyott a fényképalany.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

http://halesmas.blog.hu/api/trackback/id/tr621525484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.